Monday, June 21, 2010

facebook berhabuk, blog goblok

assalamualaikum wbt. bismillahirrahmaanirrahiim.

pukul 1.45 pg, dia turun ground floor hostel. mengorak langkah ke vending machine. rm2 dimasukkan, button sprite ditekan.

**PANG PANG GDEBONG**

lalu beliau melayan perasaan ke bangku uzur, meneguk air gas penuh minat dan entusiasi.

seorang pemuda melintasinya, senyum tanda keamanan. terus menuju ke water cooler, meneguk air kosong terasa segar seperti di awangan. mungkin kerana itu sky juice, tidak syak lagi, namanya tercipta.

*bez.. kurang-kurangkanlah minum air gula ni. sebulan 2, 3 kali cukup. kelmarin revive, semalam revive, tadi 100plus, skang sprite. jangan susahkan diri sendiri. nanti menyusahkan orang tym berumur nanti..*

monolog sendirian. semoga terkesan. selagi masih boleh dipesan.

NOTA KAKI: rakyat-rakyat sekalian, masa yang padat tidak memungkinkan beta menjengah blog, menekan keyboard. kadang-kadang sempat singgah fb, delete email, then offline. pape pun, semoga kita selalu sukses, insyaAllah.. sowi entri merapu. wassalam.

6 comments:

ainulhusna said...

haha.asal da lame x update blog?
busy sgt ke?

queenzara hanim said...

pe punye tuanku le ni...rkyt2 sume tnnti2..wahahahaha...nk gtau, ritu la balik naek bas!!!!!hehehe...

nik uqbah said...

haha aku dulu makin busy makin banyak bukak benda2 ni lebih kurang macam distraction :)

hunkah zaytsev said...

ainul: haha..bkn bz..tp sntiase ade bnda yg ag utama kna wt.:)

ajla: nek bas??hoho..thniah2..jgn tlajakn smpai jhor sude,kiki.:)

uqbah: ya btol!! idea tpaksa dperap dlm otak dlu..

queenzara hanim said...

erk??pe plak smpi johor daaa....hhehe....tp la neak bas smpit gler..huhuhu...keje cpat le bencik....leh amek la...naek bmw..hehe...

bez amin said...

haha.asal da lame x update blog?
busy sgt ke?

Related Posts with Thumbnails

pageviews