Saturday, January 7, 2012

Salam 1 dunia

Assalamualaikum
Bismillah wal Hamdulillah

Aku akan balik,
Pastu aku nak update blog aku balik,
Khas untuk korang yang hensem lagi cantik,
Baca syair aku sambil telan apam balik.

Korang jangan rasa pelik,
Aku kat sini masih baik-baik,
Hari-hari g kuliah ulang alik,
Geng Rider ala-ala mat rempik. <--- rempit ditukar rempik untuk bajet syair. wakaka.

Kadang-kadang kat sini panas terik,
Bila hujan aku tumpang keta cantik,
Boleh call member tolong ambik,
Tapi tak nampak lagi yang bawak keta antik.

Almost everyday aku singgah blog ni,
Tapi sedih, still tak tulis pape kat sini,
Juz mampu tersenyum, "ohh.. blog yang ku sayangi!",
Aku akan balik, pray for me in ur tahajjud nanti!

"Sesiapa yang terselamat antara kita kat akhirat nanti,
Harus membantu saudaranya!" :-)

trimas sesapa yang wish besday ak! especially YOU! hehe...


3 comments:

ainulhusna said...

akhirnye TERupdate jugak blog ko ni..tp kan,nape post ko 6 january sedangkn ko post 2 hours ago.

peRmaTa_ aGamA said...

nice~

~ sharing is caring..(^_~) ~

IqbalHakim said...

sudah lama menanti.. heehhe...

Related Posts with Thumbnails

pageviews