Tuesday, February 23, 2010

need space

alhmdlillah, xm dh abes. walaubagaimanapun, mintak maap sangat-sangat kat aku,haha dan sumer yg terbaca post ni. i need some time to relax my mind. nak berkelana jap, tapi insyaAllah tak r sampai 2 bulan kowt cam yg lepas,hehe. bangun pagi, nampak matahari, fuuuh. alhamdulillah.. takde sape leh curi matahari daripada Allah. takde sape leh curi bulan ciptaan Allah. diorang leh curi dari aku, tapi takkan tlepas dari Allah. n i really hope, Allah akan jadikan tangan yang memberi 'pengajaran' kepada yang tertangkap tu, ialah tangan aku sendiri. AKU sendiri. aku pun ade KAMI. insyaAllah. choww, wassalam.
 

1 comment:

Saidina Ali said...

very nice entry :)

yang patah, tumbuh.
yang hilang, berganti.

tapi nak berganti tu agak costly lah jugak kan? :)

nasib baik nset tak hilang kan?
kalau hilang, perit tu.

be strong.

Related Posts with Thumbnails

pageviews