Tuesday, September 27, 2011

Maafkan daku sayang

Assalamualaikum 
Bismillah wal Hamdulillah

Wat?? sape sayang? 

Rileks, ni nak gtau ni. semenjak dua menjak ni ak memang busy sket r. banyaaaaak benda nak dihadam tiap kali lectures. dapat lak member lain sume terer-terer, aku manusia biasa je, haruslah terkedek-kedek merangkak nak pahamkan sesuatu subjek tu.

Rileks, Allah Maha Adil. Dia kasi kesusahan ni pasal Dia tau kita mampu kan? jangan mengeluh dengan kata-kata, "tempat ak bukan kat sini!". sepatutnya cakap kat diri sendiri, "mesti ada sebab Allah letak ak kat sini."

Hujung minggu ni, kalau panjang umur insyaAllah ak update blog ok? hari kuliah mintak maap r, sangat-sangat sibuk. 

Fikir dua tiga kali gak nak tulis menda ni. err... ah lantak lah, kepada sesapa yang baca or stil baca blog ni, 

Aku sayang korang. ye r, korang!
(-,-")

sape muntah ak sepak. :-)


p/s : follower berkurang, taktau sal pe. anyway, mintak maap ek kalo ak ade salah silap. peace!

7 comments:

fatihah azemi said...

ohooo..besa la study..kene lak course susah kan..xpe2..take ur time..ku setia menunggu updatemu..cewah..haha *diri sendiri pon jarang update2 nihh*

max*bubble said...

Biasalaaaaa budak MEdic :DD

iyou said...

cehh... igt nape td.. hehehe.. xpe la.. yg penting didahulukan...

err.. kira ko syg aku jgk r nih?? hahahaha

bez amin said...

fatihah : muahaha..truskan kesetiaanmu.daku setia gak! :P

max*bubble : wuwu..i'm juz ordinary people like uolz..

iyou : hahaha... eee nk ak repeat ke? syg laaaaa.. :P

iyou said...

perghhhhh... siap repeat! omg~ aku cair! aku cairrr~

iyou said...

perghhhhh... siap repeat! omg~ aku cair! aku cairrr~

Anonymous said...

tahu doh syg kat sape hok ni.hidden meaning. takpe,dalam iman takde masalah. ;DD

Related Posts with Thumbnails

pageviews