Wednesday, October 5, 2011

trimas sayang! (tak abes-abes..)

Assalamualaikum
Bismillah wal Hamdulillah

Yo!! orait straight to da point.
ni nak gtau ni, sesapa yg ada terbaca post ak before this yang titled
'Somebody Loves You' tu,
sila delete gambaryang ada pompuan seksi tu dari kotak pikiran serta kepala otak korang ek?
maaf sangat.. ak takde niat nak promote benda tak elok kat blog ak ni. 
admin sangat terkilan dengan kesilapan teknikal ni, hehe
but btol! yang pesanan last sal remembering Allah tu, sila ingat sampai mati ye.
thanks to anon yang tegur sal benda ni, realy appreciate it :-)

You memang rock laaaa! tenkiu tenkiu. anda semua sila jangan segan untuk tegur kesalahan ak.
kalo kena caranya, ak tak melenting punye..

OK sayang? :-)

3 comments:

Anonymous said...

err kalau smpai delete post yg tu buat den rase serba salah. sori lah. nk tego gmbar je.content supposely kekalkan. =.=

bez amin said...

takpe lah.. dh bcampur haq ngan batil,cam tak sedap lak nk kekalkan sebahagian. sape yg sempat baca, smoga bermanfaat. yg tak sempat, nantikan entri terbaru! kah3.. :D

Anonymous said...

hoho.baik lah.
mmg habis sempoi lah.

Related Posts with Thumbnails

pageviews