Thursday, July 28, 2011

SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki

Assalamualaikum 
Bismillah wal Hamdulillah 

Oyeah, adapun pada hari ni beta nak join segmen oleh luna lanun wat kali kedua. ade dua kategori, untuk laki n perempuan. so, pilih mana yang bersesuaian ngan identiti korang. tapi ada satu syarat yang beta wat, keh3..

Sila solat dahulu..

Klik header kak luna lanun atas tu ha kalo nak join..orait bebeh.wassalam :-)

14 comments:

tinta cik wanny said...

singgah dan folo

bez amin said...

slamat dtg ke blog putih cik wanny
:-)

Norhisham Nordin said...

singgah dan follow blog ni...

AdinLala said...

Daripada segmen yang sama :)

Salam Perkenalan dan Follow blog hang~

simple.story said...

singgal n follow dri segment luna.

http://naekmohdnor.blogspot.com

bez amin said...

@ Norhisham : welkem bro hisham! follow blog anda juge :-)

@ Adin : welkem2! insyaAllah follow blog korg sume gak B-)

@ simplestory : bakal mlawat n follow anda gak :-)

c genk bah ne said...

Singgah sini
Follow awak juga..
Dan kalau sudi follow la genk ok hehe

bez amin said...

@ c genk bah ne : welkem! dah follow awk lame dulu :-)

Ubey said...

salam singgah. dr segmen luna lanun gak. die x update lg link. lame x on9. btw. semoga saling melawat ye

http://ub3y.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

M'Rie R'Nie said...

Salam Perkenalan, I'm BlogJogging from Segmen Mari Menambah Follower by Luna Lanun.

Ajeyy Rawk said...

salam ziarah .. !!
jemput laa datang lepak selalu yer ..

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

jemput baca n komen entry luahan hati Ajeyy Rawk ni .. hehe :


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html

Aku said...

saya sayang mama follow kami muslim ye... dari segment luna lanun...

aten qylah said...

aten singgah sini :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

IntaNBerliaN said...

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

pageviews