Wednesday, August 3, 2011

Back to basic : tajdid niat

Assalamualaikum 
Bismillah wal Hamdulillah 





Orait, setel. ak cuba untuk kurangkan online sempena menghormati Ramadhan yang penuh barakah ini. wat entri simple2 r, insyaAllah.
Semalam before tido, terdetik nun jauh dalam hati. " ak ni dah lupa ke niat sebenar mula-mula menulis dulu ? " maafkan ak member sekalian, kalo ade mane-mane part dalam tulisan ak selama ni takde manfaat. 

Ok, back to basic. bila rasa tergelincir, jangan malu untuk pulang kepada Allah. ampuni kami, ya Robbi.

11 comments:

sukma atiqah said...

time kaseh.. b4 ni tataw siapa yg ckp, juz tahu point je..

slmt beramal dgn ikhlas =)

EYFAalias said...

Yeah, eyfa pn kurangkan juga online sempena menghormati bulan ramadhan ni. btw, happy ramadhan :)

twinkeenabilah said...

best best :)

Rohaizam Rosli said...

ermmm btol3... iejam pon cuba utk kurangkan waktu mngadap laptop...

Wanie said...

nasihat yg berguna dlm bentuk kartun..:)

anismelon said...

weee..anis selalu on9..ngeee..camno nie..dah kat opis ngadap lappy je..

iMBobo said...

ni bukan domokun ke?hehe masa bulan pose ni kite kne bykkn buat autopublish hehe so tak pyh dok tenung laptop lama2..

Bro ahmad said...

harap dapat sampai..cantik kartun ni d

faLiaa said...

betul tu, kena selalu beringat dkt diri sendiri~saya follow awak ^^

Lieyda said...

slmt beramal kepada diri sy sendiri ;)

bez amin said...

trimas sumer!
slamat berpose d bulan mulia. hee
:-D

Related Posts with Thumbnails

pageviews